Dette er Tjorven – hun skal bli en superstjerne ☆

Dette er Tjorven – hun skal bli en superstjerne ☆

Innlegget inneholder reklame for Qualipet.no.
Ved bruk av rabattkoden «lineogstine» får du 20% rabatt i nettbutikken!
(utenom godbitpakka, provit, the innocent hound og dyrisk)

Bilde: Marianne Methi

Hils på Camp Alpha’s Tjorven – som jeg skrev over så skal hun bli en superstjerne og min datters nye bestevenn!
Marianne Elise Methi som både er oppdretter og eier av Tjorven, har gitt meg muligheten til å ha denne søtnosen i trening hos meg frem til desember.
Dette gir ikke bare meg og familien min masse valpekos, frustrasjon og glede, men en veldig fin anledning for meg å skaffe mer kunnskap innenfor hund og hundetrening.
Det er en ny hunderase for min del – en Golden Retriever etter jakt linjer har naturlig andre instinkter enn Border Collien.
Dette gleder jeg meg svært mye til og takker Marianne for tillitten!

Her er Tjorven’s flotte foreldre:

Kennel Lurhaugs Violetta Violetta aka Kanutten, moren til Tjorven og eies av Marianne.
Kanutten er en skikkelig kosehund, ufattelig trivelig og et arbeidsjern uten like – så vi regner med å få det samme i datteren hennes.
Aquaseers First Fighter – AKA Abbe, som er faren bor i Sverige i en familie på 4.
Marianne beskriver han som: «En fantastisk AV knapp inne med familien, men som Kanutten – en RÅTASS til å jobbe når det er på tide med det.»

Hun beskriver også Tjorven som uredd, undersøkende, råtass, happy, spiser godt, sover godt, kosete – Rett og slett heeeeeelt perfekt.
Hun skal bli en HTM (heelwork to music) hund, men også grunntrenes innenfor de fleste hundesporter og ikke minst hverdagslydighet.
I tillegg til dette kommer jeg til å ha stort fokus på å gjøre henne til en miljøsterk, trygg og sassy dame med masse attitude!
Hun skal være med meg på instruktørsamlinger, vi skal gå kurs sammen og hun skal få vise seg frem som demohund på mine egne kurs med Ezy og Tiki – og sammen skal vi bli et awesome team!

Bildet er hentet fra Qualipet.no

I samarbeid med Qualipet.no har vi satt sammen med valpepakke til alle dere valpeeiere.
I denne pakken har vi valgt ut 4 produkter som vi mener passer for valper og kan bidra til at valpetiden blir både enklere og morsommere – den inneholder selvfølgelig mange av våre favoritter!
I tillegg til produktene vil dere få en E-bok skrevet av Stine og meg sendt på mail når dere bestiller pakken. Med denne lille boken ønsker vi å dele våre beste tips og råd for en vellykket valpetid.

Bildet er hentet fra Qualipet.no

Treningsgodbiter fra The Innocent Hound:
Disse små treningsgodbitene passer perfekt for valper fra 8 uker og oppover. De er svært små i størrelse og med kun to ingredienser – Lam (80%) og gule erter (8,5%).

Ferskt britisk lammekjøtt, kornfritt, en proteinkilde, hypoallergenisk og passende for råfôring.

Bildet er hentet fra Qualipet.no

200gr Paté fra JR Pet Products:
Vår favoritt godbit måtte selvfølgelig med i valpepakken!
Den smakfulle og naturlige patéen består av 100% rent kjøtt og vi har enda ikke møtt en hund som ikke elsker de.
Disse bruker vi på egne hunder, men også på kursene våres i CATCH Hundetrening Gjøvik – så de er testet av mange og absolutt godkjent!

Kommer i smakene kylling, and, storfekjøtt, lam, laks og kalkun – smak varierer i fra pakke til pakke og blir en spennende overraskelse når du bestiller! Patèen inneholder ingen konserveringsmidler eller bi-produkter og er veldig enkel å dele opp i ønsket størrelse.
Les innlegget vårt om 3 måter å anvende denne godbiten på, her.

Bildet er hentet fra Qualipet.no


JR Pet Products Sticks:
Valper er jo kjent for sine sylskarpe små tenner som er forferdelig når de blir sittende fast i fingre, legg, tær eller ødelegger klærne våre. Det klør under tannfelling og blir gjerne såre også – derfor måtte disse sunne og smakfulle sticksene med i pakken for å bidra til akkurat dette.

Kommer i smakene av 100% rent geite, kanin, kylling og viltkjøtt – Smaken varierer også her, og blir en spennende overraskelse!
Kun en ingrediens, human grade og lufttørket viltkjøtt, og er en glimrende kilde til protein.

LickiMat Slomo:
Det er vel ingen hemmelighet at vi er frelst av disse slikkemattene og mener at alle som har hund, men kanskje spesielt valp burde investere i en.
Slikkematter er en god måte å servere godbiter eller mat på, fordi det gjør så hundene bruker litt ekstra tid og er perfekt for mental stimuli.
Disse mattene er utviklet av veterinærer, og har som formål å redusere stress og kjedsomhet.
Om dere fryser den kan det være med på å lindre såre valpegommer.
Ønsker du å lese mer om slikkematter og i tillegg få tips til forskjellige oppskrifter, les her.

LickiMat Slomo kan du få i grønn, oransje, rød, lilla, turkis og rosa – legg til ønsket farge i notatfeltet ved kjøp!

Valpens beste start – E-bok!
Denne boken ble til i forbindelse med at vi ønsket å bidra inn i valpepakken til Qualipet.no – boken blir tilsendt på mail når dere kjøper valpepakken.
Med denne lille boken ønsker vi å dele våre beste tips og råd for en vellykket valpetid. Merk at disse tipsene kommer fra vår erfaring fra egne hunder og gjennom mange år med kursvirksomhet hvor vi har sett og erfart mange forskjellige hunder.

Bruk rabattkoden «lineogstine» og få 20% på valpepakken! Klikk her

Med dette blir det masse valpe SPAM fremover! I form av treningsvideoer, hverdagsrutiner, hvordan bo med 3 hunder og sikkert noen gullkorn av barn og hund regner jeg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *