Luke 20: Boken Best hver-dag

Luke 20: Boken Best hver-dag

Reklame for Kreativhund.no.

Det finnes utallige bøker for nybakte hundeeiere, og det er en jungel det kan være litt vanskelig å finne fram i. Det skal sies, at det finnes mange bøker som er gode for hundeeiere av alle slag.

Boken er rikt illustrert med morsomme tegninger.

Jeg har lyst til å trekke frem boken Best Hver-Dag som er skrevet av Siv Svendsen og Maria Brandel. Grunnen til det er at den er skrevet på en måte som alle kan forstå. Det er en bok som inneholder flere bilder enn ord – og det er noe som appellerer til mange. Ikke minst gjør denne detaljen at boken kan leses og forstås av både voksne og barn – noe som er viktig ettersom mange familier som ønsker seg hund består av både barn og voksne !

De fine tegningene i bøkene er lette å forstå både for voksne og barn. De er også morsomme og illustrerer mange forskjellige situasjoner som er godt kjent for oss hundeeiere. Boken inneholder de viktigste temaene vi trenger i hverdagssituasjon som for eksempel gå pent i bånd, innkalling og å vente på værsågod. Videre inneholder boka gode tips til til aktivisering og fine øvelser man kan trene på for å jobbe med samarbeidet og relasjonen til hunden sin. Denne boka viser enkle måter å trene på disse tingene på, som gjør at alle kan utføre det.

Mine bøker ser litt slitte ut – det er fordi jeg bruker dem ofte!

Det er mulig å kjøpe studieplan og lærerveiledning til boken. Dette viser hvordan kurset som forfatterne har laget i forbindelse med kurset er lagt opp. Dersom du er instruktør er disse heftene veldig nyttige, det står litt om mulige utfordringer som kan komme opp, samt hvordan man kan strukturere de forskjellige øktene på kurs. Man kan da velge å bruke noen av disse øvelsene som inspirasjon inn i ulike hundekurs, eller man kan bruke alle øvelsene slik de er lagt opp i boken.

Tegningene er morsomme og enkle å forstå

Boken og de tilhørende heftene kan kjøpes her.

Bilag til boken kan lastes ned gratis på nolimitobedience, dette kan lamineres og brukes på kurs eller brukes i hefter du deler ut.

Denne boken er et resultat av et samarbeid mellom to dyktige hundetrenere, som gjennom mange års erfaring har samlet sine beste tips for hverdagen. De har begge hatt mange hunder gjennom tiden – og oppnådd svært gode resultater på konkurransebanen.

Uavhengig av hva man får til på konkurransebanen vil det alltid være flest hverdager, og det er derfor essensielt at det er trivelig å ha hund hver eneste dag!

Psst: I luke 5 av kalenderen vår har Herdag skrevet om en bok som også er veldig fin å lese, denne er litt mer for deg som vil gå litt dypere inn i teorien – men på en måte som er enkel å forstå! Stikk innom å se!

Det øverste bildet er innsendt av en følger, trykk på ikonet nedenfor for å sjekke ut profilen:
Blanca er en hvit gjeterhund på 9 mnd.
Tusen takk for bidraget til julekalenderen vår 🙂Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *