Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi er tre hundetrenere fra Toten som brenner for hund. Med denne bloggen ønsker vi å dele tanker og erfaringer innen hundehold, enten målet ditt er å konkurrere eller rett og slett å ha en hund som fungerer godt i hverdagen. Vi driver sammen en avdeling av CATCH hundetrening lokalisert på Gjøvik, hvor vi holder ulike kurs innen hundehold. Les mer om CATCH og vår avdeling, samt hvilke kurs vi tilbyr her.

Følg oss også gjerne på Facebook!

Stine Langerud

31 år, bor på Raufoss sammen med samboer, vår sønn og en belgisk fårehund malinois-tispe ved navn Kava 🙂 I august 2020 kommer det en liten jente inn i familien slik at vi blir fire tobente og en firbent! Er utdannet innen pedagogikk og veiledning, og jobber til daglig innenfor oppvekst i Gjøvik Kommune.

Jeg har hatt interesse for hund lenge, men begynte aktivt med trening av hund i 2013. Etter det har det eskalert, og man kan trygt si at det er en stor del av livet mitt.

Jeg konkurrerer med Kava i Rallylydighet, konkurranselydighet og forhåpentligvis spor etterhvert!

Les mer om meg her.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram!

Line Emilie Villanger

28 år, bor på Gjøvik sammen med samboer, vår datter og mine to border collie tisper Ezy og Tiki 🙂

Til daglig jobber jeg med å yte omsorgstjenester til psykisk utviklingshemmede hvor atferdsanalytiske tiltak og behandlingsmetode er sentralt.

Atferdsanalyse er en læringsteori som er fundamentet i all hundetrening. Og med dette har hundetrening for meg blitt en livsstil. Jeg begynte aktivt med hund i 2015.

Med mine hunder konkurrerer jeg i Lydighet og Rallylydighet, men snuser innom alt jeg kan ta med meg av erfaring innen andre hundesporter også.

Les mer om meg her.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram!

Herdag Hansen

37 år, bor på Gjøvik, og har to hunder. En kleine musterlander og en engelsk setter. For øyeblikket er jeg forvert for en storpuddel for Hundeskolen Veiviseren. Hundeskolen Veiviseren er hvor jeg jobber til daglig som aspirant for å bli førerhund trener. Hundeinteressen startet med min første hund for 10 år siden og har de siste 5 årene jobbet profesjonelt med hund innenfor pensjonat, dagpark, problemadferd, kurs og jaktprøver. Jeg konkurrerer aktivt innenfor jaktprøver for stående fuglehund, både på fjellet og apport. Tidligere har jeg konkurrert innenfor lydighet og er aktiv innenfor mentalitets miljøet i NKK.

Les mer om meg her.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram!