Luke 14: Hvorfor forer jeg på Prinspetfood?

Luke 14: Hvorfor forer jeg på Prinspetfood?

Innlegget inneholder reklame for Prins Petfood og Passion4Pets

Prins Petfood er et nederlansk fôr og er et presset fôr. Tradisjonelt, såkalt ekstrudert fôr, tilberedes på ca 120-130 grader. Presset fôr fra Prins Petfoods gjennomgår en mer skånsom prosess hvor det produseres på rundt 75 grader. Slik blir fôret mer konsentrert og får et høyere næringsinnhold. Presset fôr tar opp mindre plass i magen, og løser seg raskt opp – hvilket betyr at det er lettere for fordøyelsessystemet å håndtere.

Prins er et 100 % naturlig toppfôr og er fri for syntetisk lukt, fargelegging eller kunstige smakstoffer og inneholder bare naturlige antioksidanter.

Jeg kom over dette fôret på en jaktmesse og begynte å undersøke litt rundt og etter litt googling prøvde jeg en sekk med ProCare super active. Når jeg nådde bunnen i sekken var det, for meg, helt tydelig at dette er et fôr som jeg skal fortsette med.

Noe av bakgrunnen for at jeg var på utkikk etter et nytt fôr var at pelskvaliteten hennes hadde falt betraktelig på det fôret hun gikk på, samt at klør var flisete. Min lille Bella, er ei nett tispe med et høyt aktivitetsnivå og bør ha et fôr med rikelig fett og proteiner. ProCare super active har en 17/25 fordeling med protein og fett som jeg liker godt.

Allerede før sekken var tom så jeg at pelskvaliteten til Bella hadde tatt seg opp og klørne hadde blitt kompakte og harde. Energinivået hennes når vi trente var bedre og hun hadde en raskere restutisjon. Jeg føler at vi kan holde en høy aktivitet over lengre tid enn før.

Bella er en engelsk setter og rasen er ikke kjent for å være noe matvrak som kaster seg over maten. Bella har ikke vært den som er raskest framme med matfatet, men nå med Prins så spinner hun rundt seg selv og for meg er tydelig at hun syns det er godt! Og nå, er Bella nesten en labrador ved fôring!

Prins har også kjøttmåltider i pølseformat. Disse er perfekt til å skjære opp i godbiter eller som en forandring i tørrfôret. Jeg bruker disse som belønning eller et mellommåltid på prøver eller jakt. Prins NatureCare Dog er et sunt, 100% naturlig og komplett kjøttmåltid. Praktisk å ta med og lett å skjære i små biter. Prins NatureCare Dog består av 70% ferskt kjøtt eller fjærkreingredienser. Disse ingrediensene er sammensatt av kylling, kalkun eller lam av beste kvalitet, med grønnsaker, oljer, vitaminer og mineraler.

Prins Train & Care Dog er en belønningskrem i en tube som du kan bruke når du trener og steller hunden din. Rik på kylling, laks eller kalkun og tilgjengelig i en spesiell variant for valper. Oppskriften er sammensatt på en slik måte at kremen har riktig struktur og er tilstrekkelig kremet slik at du kan få kremen godt ut av tuben. Samt at tuben er liten nok til å ha lommen.


Jeg er utrolig fornøyd med Prins fôret og det er dette fôret som Bella har beholdt muskelmasse best over perioder med høy aktivitet og for ikke å snakke om pelskvalitet, klør og avføring.

Sjekk ut Passion4Pets enten på hjemmeside eller instagram @prinspetfoodsnorway

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *