Hei hå, nå er det jul igjen!

Hei hå, nå er det jul igjen!

Innlegget inneholder reklame for Qualipet.no.
Om dere bruker rabattkoden «lineogstine» i dag, får dere 30% på nettbutikken (med unntak av Provit og abonnement)!

Eller, igjen? Det er faktisk logrendehaler.no sin første jul, og akkurat DET er jo noe å feire synes vi!

I den forbindelse ønsker vi å gjøre to ting som kan være med å gjøre ventetiden til jul enda morsommere:

Nr. 1 – Vi har laget vår egen julekalender!

Nr. 2 – Vi har laget vår egen adventskalender!

Nå tenker du kanskje »Haha, adventskalender og julekalender er jo det samme». Jo, det er sant, det brukes om hverandre – men VI har valgt å bruke det på følgende måte: Adventskalender har 4 luker og kommer ut hver søndag i advent. Julekalender har 24 luker og kommer hver dag frem til avslutningen på julaften.

Så det vil si, at i desember kommer det IKKE til å komme innlegg kun hver søndag *trommevirvel* Det vil komme et innlegg hver dag! Faktisk på hver søndag i advent vil det komme hele TO innlegg 🙂

Slik som i dag, det ene er innlegget du leser nå, og det andre er et innlegg som inneholder det humoristiske innslaget vårt – vi kan jo ikke bare være seriøse heller? 🙂 Det er viktig for oss at bloggen sier noe om hvem vi er, og vi har hatt det usannsynlig moro med å lage dette til dere, så håper dere koser dere med det!

Nå nærmer det seg jo som kjent julestria og alt den fører med seg. Da kan det være mange som har tenkt tanken »Hvor mange nisser vil hunden demontere i år?» eller »Hva kommer til å pryde toppen av treet? – Hunden eller stjerna?». Dette er en av grunnene til at vi har valgt å ha fokus på nettopp ro-trening og «gå i senga» både på trening og hjemme i forkant av denne tiden. Kanskje har vi kunnet bidra til at noen skuldre har sunket?

I julekalenderen, hvor det kommer innlegg hver dag, ønsker vi å dele litt tips og triks med dere. Det kan for eksempel være et triks eller en ferdighet å trene med hunden, det kan være anbefaling av utstyr til enten fører eller hund, eller det kan være noe helt annet.
Her kan du finne tips til julegaver til deg selv, hunden din eller til venner!

Dette blir spennende, vi gleder oss til å dele førjulstiden med dere, og vi håper som alltid at dere finner noen ting dere synes er gøy å lese om på bloggen vår! Husk å følge oss på Instagram slik at dere ser når et nytt innlegg er publisert 🙂

Ha en god førjulstid!

Ezy poserer med julekalendere for hund fra Qualipet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *